Stress - Chok - Traume

Når du bliver slået ud af kurs…

Du behøver ikke at være særligt sensitiv, specielt psykisk følsom eller skrøbelig når din organisme reagerer på en overbelastning.

Der kan være tale om en enkelt pludselig hændelse i livet som udløser et symptom som en stressreaktion eller choktraumetilstand. Det kunne f.eks.være pludselig tab, ulykke eller sygdom.

Eller, der er måske tale om en række begivenheder som blev èn for meget - og dermed fik dig ud af kurs.

 

Du oplever måske at du har svært ved at sove, har besvær med din hukommelse, bliver (for) vred, får panikanfald og voldsomme følelsesudsving. Du kan gå i en tilstand af modløshed og meningsløshed. Måske du er energiforladt og apatisk, trækker dig fra social kontakt mv.

Det er i kroppen ubehaget sidder og biokemien ruller. Derfor er udgangspunktet hvad kroppen fortæller. Måske mærker du uforklarlige smerter, har hovedpine, en følelse af at have svært ved at trække vejret, en oplevelse af tomhed indeni eller ganske enkelt svært ved at være, i dig selv. Du står pludselig med en oplevelse af, at miste forbindelsen til jorden, at du vakler i din orienteringsevne og mangler handlekraft.

Forløbet er ressourceorienteret, så du kan genvinde dine færdigheder til at navigere i din tilværelse og genfinde din iboende kapacitet til at regulere dit nervesystem. Sådan som du hele tiden har været vant til at gøre det, uden at tænke over det.

   

I behandlingsforløbet indgår der:

  • Samtale
  • Kroppsykoterapeutisk tilgang/regulering af nervesystem
  • NADA
  • Konkrete redskaber til selvregulering og recovery.

Når du henvender dig sker der følgende:

  1. Du booker en første samtale, hvor vi sammen afklarer din situation og præciserer hvad du ønsker hjælp til.
  2. Ved samtalen afstemmer vi forventninger og afklarer om der er basis for, at vi går videre i et samarbejde.
  3. Indleder vi samarbejdet, vil jeg sidst i samtalen, eller efterfølgende (mail/telefon) præsentere dig for mit forslag til forløb.
  4. Vi justerer og afstemmer som processen skrider frem.